Paste de orez cu legume

de PurpleM in Spaghete, 11 Oct 2010 | 6852 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de paste de orez subtiri sau late
  • un morcov
  • jumatate de dovlecel sau 100 de grame de varza alba tocata
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu legume:

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj (de obicei se fierb in maxim 5 minute, depinde de grosime). Se rad morcovul si dovlecelul (daca nu aveti dovlecel un bun substitut este varza alba) si se pun la calit un uleiul de masline. Se tin pe foc circa 3-4 mimute apoi se adauga pastele scurse in prealabil. Se adauga mirodenii dupa gust (eu una prefer busuiocul). Se servesc cale sau reci.

TIPS-URI

1

Pastele se pun la fiert in apa fierbine in care putem pune putina sare si ulei ca sa nu se lipeasca de oala.

2

Daca vreti ca legumele sa fie moi si bine facute le puteti tine mai mult pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei zucchini